Skönhet genom vetenskap

 

Vad är AnteAGE?

AnteAGE är nästa generations hudvård och produkter för behandlingar. AnteAGE är väl rotat inom bioteknik och har levererat sin teknik till hudläkare, plastikkirurger
och kliniker i mer än 11 år.
Baserat i södra Kalifornien skapar AnteAGE sina egna produkter med hjälp av ett toppmodernt laboratorium. De samarbetar med stamcellsvetenskapliga forskare som är experter inom regenerativ medicin.
AnteAGE MD innehåller kraftfulla ingredienser med beprövade anti-aging, anti-inflammatoriska och läkande fördelar. Dessa ingredienser kombinerar man med de senaste genombrotten inom stamcellsforskning, för att effektivt förbättra hudens naturliga läkningsförmåga.

Vårt Laboratorium

Vårt toppmoderna laboratorium arbetar med noggranna garantier och kvalitetskontroller så att vi alltid levererar en effektiv och säker produkt till våra kunder. Alla benmärgsstamceller som används för att odla våra biosignaler och tillväxtfaktorer kommer från friska, vuxna givare.

Våra Värderingar

AnteAGEs mål är att tillhandahålla effektiva regenerativa anti-aging produkter genom beprövad evidensbaserad forskning. AnteAGE forskare är unika för användningen av mänsklig benmärgsstamcellsteknik inom estetiska och dermatologiska områden.

Vi har åtagit oss att utnyttja kraften hos stamcellstillväxtfaktorer och cytokiner för att leverera säkra, effektiva och lyxiga hudvårdsprodukter som främjar estetisk hälsa.

AnteAGE® tror på etiska arbetssätt och dessutom är våra produkter alltid 100% fria från celler, parabener, djurplågeri och patogen. Våra forskare arbetar konstant att utveckla och förbättra nya aktiva ingredienser som är bevisade och säkera för våra kunder och miljön.

AnteAGE® -produkter är alltid 100% fria från celler, parabener, djurplågeri och patogen. Vårt forskargrupp utvecklar och testar ständigt nya aktiva ingredienser för att se till att allt vi använder är bevisat och säkert för våra kunder.