Utbildning

Vill du få ut maximalt av AnteAGEs revolutionerande teknologi och kunna ge dina kunder bästa möjliga hudvårdsbehandling? I så fall ska du anmäla dig till vår kostnadsfria miniutbildning!

 

AnteAGE produkter är med sin stamcellsbaserade teknologi helt unika på marknaden. De är lätta att komma igång med och ger fantastiska resultat på mycket kort tid, både vid privat bruk som efter behandling på klinik.

För dig som verkligen vill utnyttja kraften i AnteAGE fullt ut – och ge dina kunder en upplevelse som de inte kan få någon annanstans – erbjuder vi helt kostnadsfria miniutbildningar.

 

Miniutbildningstillfället tar inte mer än en timme av din tid, och vi går då igenom:

Miniutbildningen innebär inget köptvång eller några andra åtaganden från din sida. Skulle du däremot välja att bli företagskund efter miniutbildningen får du inte bara 15 % rabatt på framtida köp i webbshoppen. Du får också möjlighet att ta del av ett mycket förmånligt produktpaket, exklusiva erbjudanden, inbjudningar till spännande event, hjälp med marknadsföringen av din klinik eller salong med mera.

Allt du behöver göra för att anmäla dig till en miniutbildning – online eller på plats – är att fylla i och skicka in formuläret här på sidan, så hör vi produktspecialist av sig till dig och bokar in en tid som passar.